fbpx

Premierul interimar, despre emisiunea filmată de Dodon la Ambasada de la Moscova: A fost neașteptat și pentru Golovatiuc

Igor Dodon a telefonat la Ambasada Moldovei de la Moscova preventiv și a anunțat că intenționează să o viziteze, dar nu a precizat că va filma acolo vlogul. Cel puțin așa declară premierul interimar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Aureliu Ciocoi, care face referire la informațiile Ministerului de Externe, filmarea emisiunii lui Dodon a fost neașteptată și pentru ambasadorul Vladimir Golovatiuc, a menționat prim-ministrul interimar în studioul emisiunii Cutia Neagră de la TV8. În același timp, funcționarul precizează că totul s-a difuzat, de fapt, nu din sediul misiunii diplomatice, ci în casa pentru oaspeți.

„Acțiunea a fost una neașteptată și pentru dumnealui (n. red.: Golovatiuc), pentru că el în perioada respectivă era cu secretarul de stat al Ministerului Afacerilor de Externe și Intergrării Europene în pline consultări cu partenerii de la Ministerul Rus de Externe. Dumnealui (n. red.: Dodon) a sunat preventiv, a spus că intenționează să vină la Ambasada Republicii Moldova, dar nu specificat clar că intenționează să facă și live-ul ăla”, spunea Ciocoi.

Amintim că, anterior, emisiunea publicată de Dodon în timp ce se era la Moscova a trezit critici în spațiul public, deoarece acesta spunea că a negociat achiziția vaccinului Sputnik V, chiar dacă nu are atribuții, dar și a spus că filmează producția video în incinta Ambasadei.

Drept urmare, Ministerul de Externe a emis o reacție în care puncta că va cere explicații ambasadorului Vladimir Golovatiuc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button