fbpx

PSRM nu-l va sprijini pe Ion Ceban la alegeri: „Dacă tăceai, primar rămâneai, dar așa…”

Primarul capitalei, Ion Ceban, pierde susținerea electoratului de stânga în urma schimbării viziunii politice, susține fostul șef de stat, Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat într-un interviu acordat pentru UNInterviu că Primarul Chișinăului, Ion Ceban, nu va mai beneficia de sprijinul electoratului de stânga în următoarele alegeri. Motivul invocat de Dodon este schimbarea totală a viziunii politice a primarului, pe care îl acuză că a încercat să se alinieze cu guvernarea actuală.

Dodon a subliniat că susținerea față de Ceban ar fi continuat dacă acesta s-ar fi concentrat pe rezolvarea problemelor concrete ale orașului Chișinău. Dodon a subliniat că Ceban a participat alături de el la „numeroase ședințe, la întrevederea cu Putin, și acum în câteva luni își schimbă viziunea”.

Fostul șef de stat a comentat că Ion Ceban și-a asumat riscurile asociate cu schimbarea viziunii politice, însă a avertizat că acest lucru va avea consecințe asupra susținerii din partea electoratului de stânga. Dodon a concluzionat: „Dacă tăceai, primar rămâneai, dar așa…”.

Amintim că mișcarea Alternativa Națională (MAN), condusă de edilul de Chișinău Ion Ceban, s-a alăturat participanților la Adunarea Națională Moldova Europeană, Ceban declarând că societatea nu ar trebui să fie divizată, deoarece procesul de integrare europeană este unul primordial.

Articole asemănătoare

Back to top button