fbpx

Prima ședință a Parlamentului în sesiunea de toamnă: Subiectele care vor fi dezbătute

Parlamentul se va întruni joi, 9 septembrie 2021. Aceasta este prima ședință din sesiunea de toamnă din 2021.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Biroul permanent al Legislativului a aprobat convocarea deputaților în ședințe plenare și ordinea de zi pentru prima întrevedere. Întrunirea începe la ora 12:00.

Astfel, aleșii poporului vor examina modificarea și aprobarea mai multor acte normative ce ține de Comisia Națională a Pieței Financiare, concurență, Codul Fiscal, funcția publică și statutul funcționarului public, proiectul de lege privind importul stației de epurare, Codul Transporturilor Rutiere, achiziții publice, înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali, modul de introducere și scoatere a bunurilor de pe teritoriul Republicii Moldova de către persoane fizice, reglementarea prin autorizare a activității de întreprinzător, legea privind deşeurile de producţie şi menajere și Fondul național de garanție în asigurări.

De asemenea, parlamentarii vor audia raportul anual de activitate al Comisiei Naționale a Pieței Financiare pentru anul 2020 și vor examina proiectele de hotărâre privind demisia unor deputați, precum și cel de numire a unui judecător la Curtea Supremă de Justiție.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button