fbpx

Premieră în Parlament? Deputatul Șor s-a înscris pentru luare de cuvânt prin videoconferință. Reacția lui Grosu

Deși nu se află în țară, Ilan Șor a fost înscris pentru luare de cuvânt în Parlament. „Poate eu nu am observat, dar nu i observ prezența”, a spus Igor Grosu, anunțând despre înregistrarea politicianului pentru a vorbi de la tribuna parlamentară, pe fundalul amuzamentelor altor parlamentari.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apoi, Marina Tauber a solicitat să fie supusă votului posibilitatea organizării unei videoconferințe. Aceasta și-a motivat propunerea prin faptul că situații similare ar exista în străinătate. De menționat este că anterior Ilan Șor a cerut să i se ofere o asemenea posibilitate de a fi audiat în cadrul ședinței de vineri.

Speakerul Igor Grosu a punctat că deputații trebuie să fie prezenți la ședință, conform regulilor în vigoare. Potrivit lui, în caz contrar, aceștia trebuie să prezinte dovada că nu au posibilitatea să se afle în sala plenului.

Chiar dacă unii deputați au vrut să comenteze subiectul, discuția a fost încheiată, iar propunerea nu a fost supusă votului. Ulterior, la tribună au venit colegii din fracțiunea Șor, Denis Ulanov și Marina Tauber, ultima făcând referire la pretinsele declarații pe care ar fi intenționat să le facă șeful ei de partid și a repetat solicitarea.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button