fbpx

Platforma parlamentară Pentru Moldova, formată din 15 deputați, a fost creată oficial. „Vor susține și vor vota toate proiectele bune pentru cetățeni”

Fracțiunea Partidului Politic ȘOR și șase deputați neafiliați au anunțat oficial joi, 19 noiembrie, în cadrul ședinței Parlamentului Republicii Moldova, crearea Platformei Pentru Moldova. Formațiunea devine al doilea cel mai numeros grup parlamentar din actualul Legislativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deputatul Sergiu Sîrbu și-a informat astăzi colegii din Parlament despre faptul că el și cinci colegi de-ai săi au plecat din Pro-Moldova. În același timp, el a comunicat și despre componența grupului format.

„În baza procesului verbal nr. 1 din 18 noiembrie, deputații neafiliați Serghei Sîrbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Elena Bacalu și deputații fracțiunii Partidului ȘOR Ilan Șor, Petru Jardan, Marina Tauber, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Igor Himici, Denis Ulanov, Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc au constituit Platforma Parlamentară Pentru Moldova. Secretar a fost ales Serghei Sîrbu. Deputații care au aderat la platformă vor susține și vor vota toate proiectele bune pentru cetățeni. Pentru oameni. Pentru Moldova! Mizăm pe aceeași abordare din partea tuturor fracțiunilor parlamentare!”, a declarat Sîrbu.

Potrivit unui comunicat de presă al Partidului ȘOR, fracțiunea parlamentară a formațiunii va funcționa în continuare cu drepturi depline în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații fracțiunii parlamentare își vor respecta cu strictețe angajamentele asumate în fața cetățenilor și vor promova programul electoral al partidului în Parlament.

„Aderarea la Platforma Parlamentară Pentru Moldova nu înseamnă dispariția fracțiunii Partidului Politic ȘOR, dar conjugarea eforturilor în vederea adoptării proiectele de legi așteptate de cetățeni și necesare țării”, susțin membrii organizației politice.

Partidul ȘOR reamintește că scopul Platformei Parlamentare Pentru Moldova este „să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sunt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei, pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei”.

Platforma Parlamentară Pentru Moldova este în continuare deschisă pentru toți deputații responsabili, determinați să contribuie la promovarea proiectelor și legilor necesare pentru dezvoltarea și modernizarea Republicii Moldova și asigurarea unui nivel decent de trai cetățenilor, conchide Partidul ȘOR.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button