fbpx

PCRM susține că se va alătura următoarelor proteste organizate de Mișcarea „O viață nouă”

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRIM) salută crearea Mișcării civice „O viață nouă” și anunță că se va alătura următoarelor manifestații. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al partidului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Partidul Comuniștilor salută formarea Mișcării civice O viață nouă”, care a fost înființată la mitingul din 19 iunie. Acest lucru sugerează că apelul nostru de a lupta pentru o nouă guvernare, o viață nouă și o Moldova nouă a fost auzit de un număr atât de mare oameni. Ne exprimăm disponibilitatea de a sprijini în toate modurile posibile această mișcare și suntem gata să participăm direct la eliberarea țării de această guvernare antipopulară. PCRM este convins că doar unindu-ne forțele vom putea să ne atingem acest scop”, se arată în comunicatul Partidului Comuniștilor.

PCRM informează că joi, 23 iunie, sunt organizate mai multe întâlniri cu cetățenii care sprijină Mișcarea civică „O viață nouă”.

„Faptul că la protestul de duminica trecută a venit un număr atât de mare de oameni arată că ei au fost aduși la disperare și sunt gata să-și apere drepturile și să lupte pentru o viață mai bună. Oamenii sunt complet dezamăgiți de actuala putere, pentru că guvernarea PAS nu-i mai reprezintă. Demisia Guvernului și provocarea alegerilor parlamentare anticipate – acestea sunt cerințele majorității oamenilor și vin în urma faptul că această guvernare nu este capabilă să rezolve problemele oamenilor”, se mai arată în comunicat.

Amintim că duminică, 19 iunie, un protest anti-guvernare, organizat de către Mișcarea „O viață nouă” și la care au participat mai mulți reprezentanți și deputați ai Partidului Șor, a avut loc în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din centrul capitalei.

Articole asemănătoare

Back to top button