fbpx

update | PAS a exclus o deputată din partid și îi cere repetat depunerea mandatului. Reacția Victoriei Cazacu

(update 13:55) Victoria Cazacu spune că excluderea ei din partid este o reacție la refuzul de a-și depune mandatul de deputat la solicitarea președintelui Parlamentului și liderului PAS, Igor Grosu. Deputata afirmă că fiica sa nu a fost reținută și a amintit despre importanța prezumției nevinovăției. Cazacu spune că nu-și va depune mandatul și va rămâne deputat neafiliat „până la elucidarea tuturor circumstanțelor”. „Nu voi da curs tentativelor de denigrare și intimidare”, a adăugat parlamentara pentru Europa Liberă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a exclus-o din formațiune pe deputata Victoria Cazacu și îi solicită repetat să-și depună mandatul de parlamentară.

Decizia a fost luată de Biroul Permanent Național al formațiunii. „PAS și-a asumat lupta împotriva corupției drept principiu de bază și nu va tolera asemenea cazuri în interiorul partidului”, se arată în mesaj.

Se întâmplă după ce fiica Victoriei Cazacu a fost vizată de perchezițiile de la Aeroportul Internațional Chișinău, care au avut loc luni, 1 aprilie.

Articole asemănătoare

Back to top button