fbpx

opinie | „Ei toți visează să ajungă primari”. Ce oferte de vot au chișinăuienii?

Dintre cei 19 candidați înregistrați la șefia capitalei, puțini cunosc probleme orașului, spune Alexandr Odințov, candidat pentru un nou mandat în Consiliul Municipal Chișinău. Potrivit lui, unii politicieni vor să soluționeze chestiunile cu care se confruntă orașul prin magie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la fotoliul de consilier afirmă că în aproximativ un deceniu în oraș sunt de 2 ori mai puțin studenți, se înregistrează deficit de medici, de învățători și educatori tineri, transportul public este dezordonat, iar drumurile se macină.

„Nu prea avem candidați, care cunosc problemele Chișinăului și le pot aranja într-un program. Despre soluții, despre cifre și modele de finanțare a soluțiilor în genere nu e loc. Mă întreb ce vom vota la alegerile primarului. După cum vorbeam, până ce avem 1 program și jumătate. Până ce avem de ales dintre doi jucători – Ion Ceban și Victor Chironda. Programul lui Victor Chironda e încă plin de goluri, dar tânărul învață. Poate vor învăța de la el și ceilalți competitori mai vârstnici. Vârstnicii din campanie se laudă cu succese și realizări în trecut. Dacă ajung în primărie se apucă de improvizat. Vor face ce le trece prin cap, apoi vor încerca să ne convingă că noi avem nevoie de ceea ce fac ei. Iar noi vom rămâne cu problemele noastre, care devin tot mai multe și mai grele. Dacă vom rămâne în Chișinău”, scrie Odințov într-un editorial pentru presă.

Candidatul spune că vrea un oraș curat, fără mirosuri, transport modern, circulă după program și tineri care rămân acasă și au salarii bune. Alexandr Odințov își arată îngrijorarea pentru viitorul orașului și declară că dacă nu se schimbă nimic, nu va mai avea cine pleca. Astfel, acesta își încheie editorialul menționând că va vota pentru un program.

Articole asemănătoare

Back to top button