fbpx

Oameni din echipa formată de Gavrilița și nu doar. Grosu a dezvăluit detalii despre eventuala garnitură guvernamentală

Din noua garnitură guvernamentală ar putea face partea membri ai echipei formate anterior de Natalia Gavrilița, însă s-ar putea regăsi și nume noi. Declarația aparține liderului PAS, Igor Grosu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei emisiuni difuzate la TVR Moldova, Grosu a menționat că PAS așteaptă să devină funcțional Parlamentul și să înceapă consultări, apoi să fie desemnat candidatul.

„Vom merge foarte repede și ne vom plia pe viteza cu care se vor deplasa CEC și Curtea Constituțională. Se vor regăsi și nume care au mai fost și în garnitura doamnei Gavrilița, și în garnitura din care am avut onoarea să fiu, și vor fi și nume noi”, a spus Grosu.

Întrebat dacă vor exista printre candidații la funcția de miniștri oameni din afara formațiunii, Grosu a ezitat să ofere răspuns. „Zic să mai așteptăm un pic și atunci o să vedem. Nu e bine să dau eu acum detalii”, a punctat politicianul.

Precizăm că, la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie, PAS a luat peste 52% dintre voturi și a obținut majoritate parlamentară cu 63 de mandate. Printre prioritățile pe care le-a anunțat formațiunea după afișarea rezultatelor se numără „curățarea instituțiilor”, recuperarea miliardului, majorarea pensiilor, atragerea investițiilor pentru proiecte de infrastructură și revigorare economică și crearea locurilor de muncă.

Anterior, din echipele formate de Gavrilița și Grosu au făcut parte mai mulți membri ai PAS, printre ei numărându-se inclusiv Ala Nemerenco, Sergiu Litvinenco și Mihai Popșoi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button