fbpx

Nichiforciuc ar vrea să-și facă partid. Monica Babuc: „Avem informații de la colegii din teritoriu”

Monica Babuc, președinta interimară a Partidului Democrat din Moldova (PDM), a declarat joi, 3 februarie, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că a primit informații, precum că fostul coleg Eugeniu Nichiforciuc vrea să-și facă propriul partid.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Proiect politic am înțeles că vrea să-și facă, avem informații de la colegii noștri din teritoriu că dânsul a avut cel puțin 10-12 întâlniri, merge pe filierele organizațiilor teritoriale ale PD, încercând să convingă oamenii să treacă în continuare de la PDM către un eventual proiect politic al dânsului. Nu știm amănunte”, a declarat Babuc.

„Asta e o utopie, nu”,  a comentat ex-președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, prezent la aceeași emisiune.

„Nu cunoaștem amănunte, nu e vorba de Platon, e vorba de el, sunt lucruri care ne-au fost transmise din teritoriu de la anumiți colegi care au fost abordați și se vehiculează câteva lucruri, că veniți că o să fie totul ok, vom fi în regulă, organizați, vom avea conducere colectivă, nu știu de unde această idee care a prins asemenea rădăcini, ați văzut la PCRM ce s-a întâmplat”, a mai completat fosta ministră a Culturii.

Amintim că joi, 3 februarie, ex-președintele, actualul lider al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, a povestit în cadrul unui briefing despre cum Eugen Nichiforciuc, pe atunci deputat PDM, ar fi încercat să o atragă pe Elena Bodnarenco la democrați, în schimbul a 300.000 de euro, chiar în plenul Parlamentului.

Articole asemănătoare

Back to top button