fbpx

video | Voronin povestește cum Nichiforciuc ar fi încercat să o corupă pe Bodnarenco: „L-am împins înspre boxerul ăla Țuțu, Puțu…”

Vladimir Voronin, liderul PCRM, a povestit în cadrul unui briefing despre cum Eugen Nichiforciuc ar fi încercat să o atragă pe Elena Bodnarenco în Partidul Democraților, în schimbul unei sume de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„În timpul ședinței Parlamentului stau eu la margine, lângă mine stă conducătorul fracțiunii Ina Șupac, lângă Ina Șupac stă doamna Elena Bodnarenco. În timpul ședinței, Eugen Nichiforciuc se apropie de Elena Bodnarenco și vorbește despre 300.000 de euro și să treacă la democrați.

Eu stau alături și ascult. M-am ridicat, l-am apucat pe acest Nichiforciuc și l-am împins înspre boxerul ăla Țuțu, Puțu… Costică. (…) Asta nu mai este politică, este banditism”, a povestit Vladimir Voronin.

În cadrul aceluiași briefing, liderul PCRM a relatat că reținerea ex-deputaților comuniști i-a luat prin surprindere.

„Toate aceste modificări care au loc afectează dur imaginea partidului, a deputaților în societate. Oamenii pierd încrederea. Ei au trădat nu doar partidul, dar și alegătorii. Noi susținem și vom colabora cu organele de anchetă. Susținem măsurile care se întreprind. Trebuie de terminat”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că miercuri, 2 februarie, ofițerii Serviciului Informații și procurorii anticorupție au descins cu mai multe percheziții la domiciliile mai multor foști deputați din Parlamentul R. Moldova. Perchezițiile se efectuează în cadrul investigării faptelor de îmbogățire ilicită a 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova, fiind vizate 47 de bunuri imobile și 13 autoturisme.

Articole asemănătoare

Back to top button