fbpx

Natalia Gavriliță: Dacă deputații vor respinge Guvernul propus, vom merge a doua oară în Parlament cu același program și componență

Candidatura desemnată la funcția de premier, Natalia Gavriliță, susține că va merge și a doua oară în fața deputaților, dacă aceștia vor respinge prima încercare de învestire a Guvernului său.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarația a fost făcută vineri seara, în cadrul emisiunii „Bună seara” de la Moldova 1, de către prim-ministra desemnată.

Potrivit Nataliei Gavriliță, aceasta va merge și a doua oară în plenul Parlamentului cu aceeași listă de miniștri și cu același program de guvernare.

Vom merge cu aceiași oameni și cu același program. În mod cinstit că și-au acumulat averea, au luat decizii care sunt cunoscute oamenilor. Astăzi vedem o campanie de dezinformare. Sunt invenții și minciuni, menite să discrediteze imaginea Maiei Sandu. Cunosc acești oameni de ani buni și iau decizii care nu sunt marcate de vacanțe în Maldive”, a spus Natalia Gavriliță.

Citește și: „O spun cu toată certitudinea”. Deputatul Popșoi, întrebat dacă va vota pentru ministrul Popșoi în Parlament

Amintim că, potrivit deputatului Vladimir Bolea, Natalia Gavriliță va veni în Parlament la 8 februarie, pentru a cere votul deputaților în vederea învestirii Executivului. Fracțiunile PAS, Platforma DA, PDM și PSRM au anunțat că nu vor vota un nou Guvern, iar în Republica Moldova vor fi alegeri parlamentare anticipate.

Precizăm că alegerile anticipate pot fi provocate după ce Parlamentul respinge pentru a doua oară votarea unui Guvern propus de premierul desemnat de șeful statului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button