fbpx

Năstase se arată convins: Un nou bloc ACUM nu mai e posibil. În viitorul Parlament, Platforma DA va avea un cuvânt greu de spus

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, se declară convins că formațiunea sa se va regăsi în viitorul Parlament și va avea un cuvânt greu de spus la formarea unei coaliții de guvernare. Năstase a făcut apel către toate forțele proeuropene pentru a-și consolida eforturile și să facă front comun la anticipate, astfel încât partida proeuropeană să devină majoritară în viitorul Parlament.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de Institutul Republican Internațional (IRI), Platforma DA ar fi la limita trecerii pragului electoral cu 5% din voturi. Liderul formațiunii spune că datele sondajului nu ar prezenta potențialul adevărat al formațiunii sale.

Ceea ce contează cel mai mult este să ne ducem la bun sfârșit mesajul la oameni, să le spunem ceea ce am făcut din tot ce le-am promis și sunt sigur că în viitorul Parlament Platforma DA va avea un cuvânt mai greu de spus decât în momentul actual, adică un număr mai mare de deputați”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, potrivit ipn.md.

Politicianul se arată convins că scenariul unui bloc electoral PAS-Platforma DA, similar blocului ACUM, nu mai este posibil. Liderul Platformei DA face apel către celelalte forțe proeuropene să-și consolideze eforturile.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button