fbpx

Nagacevshi cere demisia lui Litvinenco: Ai mințit că discuțiile interceptate sunt false

Ex-ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, una dintre persoanele care a confirmat autenticitatea discuțiilor sale pe telegram cu actualul ministru al Justiției, Sergiu Litvinenco, cere demisia celui vizat. Nagacevschi îl îndeamnă pe Litvinenco„solicite să fii judecat în procedura acordului de recunoaștere a vinovăției”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Domnule ministru al justiției, Litvinenco Sergiu, spargerea contului de telegram este o infracțiune, dar informațiile din cont ce te vizează cu privire la coruperea alegătorilor din stânga Nistrului la alegerile prezidențiale(500 ruble, standartnaia shema, cac v proshlii raz, ti sam vseo znaesh); numirea oamenilor-cartofari; manipularea concursului pentru funcția de procuror-șef anticorupție; urmărirea politică a Procurorului general; intervenția politică pe cazul Dodon; lobby legislativ pentru agenți economici; intervențiile în actul de justiție… nu pot fi explicate.

Mai mult, ai mințit că discuțiile interceptate sunt false! Nu ești nici credibil nici integru. Și să nu spui nimănui că Putin e de vină sau războiul pentru ilegalitățile și manipulările ce au fost aduse la cunoștința publicului larg.

După ceea ce se developează public, pleacă! Știu, echipa încearcă să te salveze, dar îți face mai rău. De dosar penal puțin probabil că vei reuși să scapi mai devreme sau mai târziu.

Nu încerca să manipulezi, să distrugi probele. Solicită să fii judecat în procedura acordului de recunoaștere a vinovăției”, se arată în mesajul lui Fadei Nagacevshi.

Amintim că în după-amiaza zilei de miercuri, 9 noiembrie, canalele de Telegram ale președintei Republicii Moldova, Maia Sandu și vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte. Administrația prezidențială a confirmat ulterior acest lucru. În urma acestor atacuri cibernetice, au fost publicate presupuse conversații personale ale ministrului Justiției.

Vezi și: Litvinenco, despre scurgerile de informații de pe Telegram: S-au unit grupările criminale

Perciun, după scurgerea presupuselor conversații ale lui Litvinenco pe Telegram: Miza este subminarea încrederii în guvernare

Articole asemănătoare

Back to top button