fbpx

Ministrul de Externe, la Reuniunea NATO: R. Moldova are nevoie de prieteni

Ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, participă la reuniunile miniştrilor Afacerilor Externe ai NATO de la Bucureşti, unde a subliniat că participarea Republicii Moldova la această reuniune, face țara noastră mai puternică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful diplomației din Republica Moldova a declarat că țara noastră este afectată în mod direct de războiul din Ucraina, din cauza bombardamentelor rusești asupra infrastructurii ucrainene.

Pe arena internațională trăim într-o regiune dificilă, afectată de agresiunea brutală a Rusiei împotriva Ucrainei, fapt care pune probleme majore pentru țara noastră”, a precizat Nicu Popescu.

Totodată, Popescu a vorbit și despre partenerii care oferă suport considerabil Republicii Moldova pentru a face față acestor provocări de securitate cu care se confruntă țara noastră din cauza războiului inițiat de Federația Rusă în Ucraina.

Amintim că în perioada 29-30 noiembrie, la Bucureşti are loc reuniunea miniştrilor de externe din statele NATO, găzduită de Palatul Parlamentului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button