fbpx

live | Urmărește în direct ședința Parlamentului și ce subiecte examinează aleșii poporului

Deputații se întrunsc în ședință plenară astăzi, 9 aprilie, de la ora 10:00. Pe ordinea de zi este inclus proiectul de hotărâre cu privire la constituirea Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolai Ceaus.

Parlamentarii examina mai multe proiecte de legi și hotărâri, inclusiv proiectul de lege pentru modificarea Legii cadastrului bunurilor imobile, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală și proiectul de lege cu privire la blocul locativ destinat participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl.

Vor fi examinate și proiectul de lege privind abrogarea Legii privind emisiunea obligațiunilor de plată derivate din garanțiile de stat, două proiecte de modificare a Legii pentru compensarea diferenței de tarife la energie și gaze pentru populația din unele localități din raioanele Dubăsari, Căușeni și din satul Varnița, raionul Anenii Noi, dar și proiectul de modificare a Legii privind piața produselor petroliere.

Ședința plenară a Legislativului are loc astăzi, deși la începutul săptămânii deputații ar fi fost anunțați că în această săptămână nu vor avea loc ședințe în plen.

Citește și: S-au răzgândit! Deputații se întrunesc în ședință în această săptămână: Subiectele de pe ordinea de zi

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button