fbpx

Își va crea Ion Ceban propriul partid? Reacția primarului de Chișinău

Primarul capitalei, Ion Ceban, spune că nu are vreo intenție de a se regăsi într-o altă echipă politică, îndeosebi pe cont propriu. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul NTV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Referitor la speculațiile din mass-media, precum că edilul ar intenționa să-și creeze propriul partid și că ar fi deja finanțat, Ceban spune că nu are de gând să se detașeze de echipa PSRM și nu este finanțat de nimeni.

Ceban mai subliniază „importanța echipei PSRM” cu care a lucrat foarte mult și are relații bune. Edilul reiterează că la ora actuală își onorează mandatul de primar.

„Nu sunt finanțat de nimeni, nu am zis că am o intenție acum sau în viitor să mă lansez în politică pe cont propriu sau ceva de genul ăsta. Nu mă detașez de echipa cu care am lucrat foarte mult și am relații bune. Atunci când ține de interesele municipiului, eu am avut o relație complicată și cu guvernul – nu este un secret, dar întotdeauna am reprezentat interesele locuitorilor Chișinăului”, a declarat Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button