fbpx

„În timp ce alții doar promit, noi facem”. Partidul Șor a depus listele la Comisia Electorală Centrală

„În timp ce alții doar promit, Partidul Șor lucrează pentru oameni”. Este afirmația vicepreședintei formațiunii, Marina Tauber, care a depus vineri listele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Potrivit deputatei, Partidul Șor intră în competiția electorală cu o echipă de oameni profesioniști.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Eu știu că vom avea rezultate foarte bune și știu că Partidul Șor va câștiga aceste alegeri și va fi acea formațiune care va continua reconstrucția și dezvoltarea Republicii Moldova”, a declarat Marina Tauber.

Lumea este obosită de minciuni și de promisiuni. Atât timp ce alții promit, Partidul Șor face. Atât timp cât alții au mințit ani la rând, Partidul Șor a demonstrat că se poate, că putem să trăim frumos și în dezvoltare în patria noastră iubită, Republica Moldova”, a spus ea.

Deputata a anunțat că numele celor incluți în lista electorală a formațiunii vor fi făcute publice de președintele formațiunii, Ilan Șor, care va intra într-un live pe Facebook, în această seară, de la ora 18:00.

Articole asemănătoare

Back to top button