fbpx

Igor Grosu, despre scăderea raitingului PAS în sondaje: E firesc, după aceste crize și scumpiri

Igor Grosu a comentat scăderea raitingului PAS în ultimele sondaje de opinie. Speakerul Parlamentului afirmă că această cădere nu îi demotivează și partidul continuă să „facă treaba, ceea ce au promis”.

Grosu spune că de vină ar fi scumpirile și crizele, iar scăderea popularității este firească.

„Sunt sondaje și sondaje, noi trebuie să le luăm atent, să le analizăm, nu ne complacem în rezultate foarte bune. E firesc, după aceste crize și scumpiri, firesc să scadă ratingul, altfel ar fi anormal.

Dar asta nu ne demotivează, noi trebuie să mergem mai departe și să facem treaba, ceea ce am promis. Dacă stai și te îngrijești, că nu merge treaba, că se supără, să te îngrijești de rating este o capcană în care cazi tare repede și pe urmă căderea poate fi și mai abruptă”, a declarat Igor Grosu la Jurnal TV.

ZUGO amintește că rezultatele unui sondaj dat publicității luni, 20 decembrie, arată un nivel de încredere similar înregistrat de PAS și Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, dar și o dublare a scorului electoral, înregistrat în ultimele luni de către Partidul Șor.

Conform sondajului, în cazul în care duminică ar avea loc alegeri parlamentare, la capitolul alegătorilor deciși, pentru BCS ar vota 37,8 la sută, iar pentru PAS – 37,7%.

Vezi și: Față de luna noiembrie, Partidul Șor și-ar dubla scorul electoral, iar PAS și PSRM ar descrește

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button