fbpx

Igor Dodon: Acum este mai rău decât pe timpul lui Plahotniuc și vă explic de ce

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, opinează că în prezent este „mai rău decât pe timpul lui Plahotniuc”. Afirmația a fost făcută joi seara, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune GRT din UTA Găgăuzia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acum este mai rău decât pe timpul lui Plahotniuc. De ce? Vă explic. El atunci se temea și asculta ce spune Bruxelles-ul și Occidentul. Ei foarte atent supravegheau să fie respectate normele constituționale. Dar acestora de acum le e indiferent.

Dacă lucrurile pe care le face PAS le făcea PSRM și Dodon, vă asigur că eram deja în lista sancțiunilor Uniunii Europene și Statelor Unite. Vedem că acum Occidentul tace, iar în asta este pericolul”, a spus socialistul.

Acesta critică guvernarea pentru majorarea prețurilor din ultima perioadă, pentru unele legi pentru „a scoate pe cineva și a pune în funcție pe unul de-al lor”, precum și pentru politica externă a actualei guvernări, referindu-se la participarea președintei Maia Sandu la Kiev, la summit-ul „Platforma Crimeea”. În opinia lui Dodon, acest lucru ar putea influența negativ relația cu Rusia.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button