fbpx

Guvernul va demisiona în acest weekend, susține Usatîi: „Iată care sunt planurile lui Dodon”

Potrivit lui Renato Usatîi, Igor Dodon, Ion Chicu și Zinaida Greceanîi au avut o ședință vineri, în care șeful statului în exercițiu l-a convins pe premier să-și dea demisia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, Ion Chicu își va da demisia sâmbătă sau duminică, înainte de protestul de duminică din Piața Marii Adunări Naționale, anunțat de Maia Sandu – susține liderul Partidului Nostru.

Potrivit lui Usatîi, în continuare Igor Dodon îi va propune Maiei Sandu să-și formeze propriul Guvern, afirmând că ar susține-o în acest proces. „Trei luni o vor prosti, ca mai apoi să meargă la alegeri anticipate”, a declarat primarul de Bălți în cadrul unei transmisiuni live pe Facebook.

Ca să fie clar – nu trebuie să dăm curs niciunei momeli al lui Dodon. Sau sâmbătă sau duminică dimineață, Chicu își va da demisia”, a spus politicianul, menționând că principala problemă este actuala componență a Parlamentului.

„Dodon e foarte speriat”, dar „să nu vă bucurați de demisia lui Chicu”

Dodon astăzi după toate consultările pe care le-a avut, l-a convins pe Chicu să-și dea demisia. El își va da demisia până la protest. Dodon nu vrea să arate în fața oamenilor că e speriat și a cedat. Dar el, de fapt, este foarte speriat.

Să nu vă bucurați dacă Chicu mâine își dă demisia. Nu trebuie să așteptăm ca să-i pună capcană Maiei Sandu trei luni, ca să ajungem la anticipate în mai. Nu trebuie să mergem după planul lui Dodon. Că demisionează Guvernul e clar, dar noi trebuie să mergem la protest duminică”, a adăugat Usatîi.

ZUGO a cerut o reacție de la Guvern la acest subiect.

Amintim că, anterior, Ion Chicu a declarat că nu-și va da demisia. Același lucru s-a afirmat și Igor Dodon.

Menționăm că o eventuală demisie a Guvernului este una dintre căile care ar putea duce spre declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button