fbpx

Grosu promite relansarea proiectelor comune de infrastructură ale Bucureștiului și Chișinăului. „Este nevoie doar de voinţă politică”

Igor Grosu promite relansarea proiectelor comune de infrastructură ale Chișinăului și Bucureștiului. El consideră că multe dintre ele ar fi fost înghețate intenționat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul PAS a făcut declarațiile în cadrul unei emisiuni difuzate la TVR Moldova. Acesta a precizat că pentru a le finaliza „este nevoie doar de voință politică”, menționând câteva dintre ele.

„Avem proiecte de infrastructură care special au fost îngheţate. Interconectarea electrică, podul de la Ungheni, calea ferată, gazoductul, cele 68 de milioane de euro cărora Guvernul precedent le-a dat cu piciorul, roammingul, facilitatrea trecerii la punctul de frontieră – sunt foarte multe lucruri care pot fi făcute având la noi un Guvern funcţional, bine intenţionat, pe care noi o să îl dăm, versus Guvernul de la Bucureşti”, a punctat politicianul.

Liderul PAS a acuzat Ministerul Economiei din Republica Moldova de lipsă de acțiuni în acest sens. De asemenea, într-o intervenție prin Skype, europarlamentarul român Siegfried Mureşan a spus că Parlamentul European nu a avut cooperare eficientă cu autoritățile din țara noastră.

Precizăm că, în cadrul emisiunii menționate, Grosu a vorbit și despre noua garnitură guvernamentală. El a ezitat să spună dacă din cabinetul de miniștri care ar urma să fie format fac parte oameni din afara partidului, dar a spus că pe listă se regăsesc inclusiv persoane din echipa formată de el și din cea creată de anterior de Natalia Gavrilița.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button