fbpx

Gavrilița, pregătită să nu fie votată de PSRM și Partidul Șor: „Nu li se va ridica mâna când vor vedea programul”

Natalia Gavrilița afirmă că este pregătită atât pentru situația când va accede la funcția de premier, cât și la cea în care nu va susținută de parlamentari. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu oferit pentru IPN; candidata precizând că „miza este să pregătească votarea acestui Guvern în următorul Parlament”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gavrilița a menționat că în programul său de guvernare se regăsesc mai multe reforme ambițioase, inclusiv legate de eradicare corupției. Potrivit ei, acest fapt i-ar putea face pe unii deputați să nu susțină Guvernul, însă echipa ia în calcul și celălalt scenariu.

„Nu cred că deputaților menționați li se va ridica mâna când vor vedea programul nostru. Noi venim cu un program care intră în conflict direct cu felul în care politicienii corupți văd rolul statului. Intenția noastră este să lichidăm schemele de delapidare, să protejăm averea statului, să oprim schemele de corupție și contrabandă și să oferim economiei, antreprenorilor, oamenilor care aduc valoare o gură de oxigen necesară pentru ieșirea din criză”, a declarat candidata pentru IPN, fiind întrebată dacă va putea implementa programul în cazul în care va fi votată de PSRM și Partidul ȘOR.

Cât despre membrii echipei, aceasta nu a confirma și nici nu a infirmat numele care se vehiculează în spațiul public. Gavrilița, însă, a precizat că lista va fi publicată în scurt timp, iar potențialii miniștri sunt „oameni profesioniști, integri, cunoscuți de cetățeni”.

Precizăm că, TV8 a publicat vineri un material prin care anunță că, potrivit unor surse ale redacției, din Executivul Gavrilița ar putea face parte inclusiv Mihai Popșoi, Sergiu Litvinenco și Ala Nemerenco. Programul echipei create de candidată urmează să fie prezentat luni în plenul Legislativului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button