fbpx

foto,video | „Chemodan, kuliok, Rostov”. Partidul ȘOR declară că în curând îl va scoate pe Dodon cu furcile din Președinție

„Dodon la pușcărie” și „Jos kuliok” au fost câteva dintre lozincile scandate astăzi de manifestanții Partidului ȘOR în fața Președinției. Oamenii s-au adunat după ce în spațiul public au ajuns secvențe video în care șeful statului ar primi de la ex-liderul democrat, Vlad Plahotniuc, un pachet. În opinia lor, asta ar demonstra că Igor Dodon este corupt.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Protestatarii au cerut demisia șefului statului. Deputata Marina Tauber l-a îndemnat pe Igor Dodon „să demonstreze că este un sportiv bun” și să alerge de la Președinție până la Penitenciarul nr. 13.

„Să tragem un semnal de alarmă mult mai serios împotriva abuzurilor pe care și le permite zilnic acest președinte al nimănui. Mobilizarea generală și demisia! Astăzi suntem sute. În curând vom fi zeci de mii de oameni, ca să vă scoatem cu furcile din aceste clădiri. Noi vom lupta pentru Republica Moldova și vom salva țara noastră”, a declarat vicepreședinta Partidului ȘOR.

Reprezentanții organizației politice au anunțat acțiuni similare de protest și în zilele următoare.

Articole asemănătoare

Back to top button