fbpx

foto | În raionul Cahul a fost amenajat un teren de joacă pentru copii, cu susținerea deputatei Pentru Moldova, Elena Bacalu

Copiii din satul Bucuria, raionul Cahul, se pot bucura de un teren de joacă modern amenajat cu suportul deputatului platformei parlamentare Pentru Moldova, Elena Bacalu. Ea a subliniat că susținerea și crearea oportunităților de dezvoltare pentru copii din localitățile rurale este un obiectiv pe care și l-a asumat în calitate de deputat ales pe circumscripție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Am reuşit să facem un lucru bun. Am inaugurat un teren de joacă, care este o bucurie pentru copii. Sunt convinsă că micuții de la sate trebuie să aibă aceleași condiții ca și cei de la oraș, nu doar la capitolul educație, dar și în ceea ce privește activitățile de divertisment. Voi susține în continuare astfel de proiecte care aduc zâmbetul pe chipul copiilor”, a declarat Elena Bacalu.

Deputata a mai spus că platforma Pentru Moldova are o agendă orientată în exclusivitate spre interesele şi necesităţile oamenilor.

Anul 2020 a fost pentru noi toți dificil, dar am reușit să facem mai multe dintre lucrurile pe care ni le-am propus. Am realizat cu succes proiecte frumoase pentru oamenii din localitățile Moldovei, care la sigur vor continua”, a adăugat Elena Bacalu.

Terenul de joacă de la Bucuria este al patrulea inaugurat la inițiativa deputaților Platformei parlamentare Pentru Moldova, fiind susținut financiar prin donațiile unor agenți economici care au răspuns la apelul deputaților de a sprijini astfel de proiecte.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button