fbpx

Dodon spune s-au înțeles, Sandu – că nu au stat de vorbă separat. „Discuția asta de două minute poate să o califice cum vrea”

Deși socialistul Vlad Bătrîncea afirma că liderul PSRM a discutat între patru ochi cu Maia Sandu săptămâna trecută, în timp ce aveau loc consultările cu fracțiunile parlamentare, șefa statului infirmă declarațiile. Fiind invitată în studioul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, ea a precizat ca nu a ajuns la un numitor comun cu Igor Dodon în ceea ce privește organizarea alegerilor parlamentare anticipate, așa cum spunea anterior politicianul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maia Sandu a punctat că de când a fost aleasă președintă a vorbit cu Dodon doar de două ori. Potrivit ei, prima convorbire a avut loc în timpul învestirii, iar a doua – în cadrul consultărilor menționate, dar de față cu parlamentari din fracțiunea PSRM.

„Dacă domnul Dodon consideră că discuția din cabinet până la ascensor a fost separată, e treaba lui. Discuția asta de două minute poate să o califice cum vrea. Am discutat de față cu colegii lui și am discutat inclusiv despre alegeri anticipate. Așa cum am făcut cu ceilalți reprezentanți ai fracțiunilor parlamentare, am încercat să discutăm dacă putem ajunge la o înțelegere. Nu am ajuns la această înțelegere, din păcate”, a punctat Sandu.

Amintim că, anterior, Vlad Bătrîncea afirma în cadrul unui briefing că Maia Sandu și Igor Dodon au rămas pentru puțin timp în doi și au discutat între patru ochi după consultările cu fracțiunea socialiștilor. Informația a fost reiterată și de Dodon, care a relatat în cadrul vlogului său că  practic a ajuns la un numitor comun cu Sandu în ceea ce privește alegerile parlamentare anticipate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button