fbpx

Dodon are dubii că anticipatele vor avea loc la 11 iulie: Nu sunt bani, iar numărul de infectări va crește exponențial în următoarea perioadă

Liderul PSRM are dubii în privința desfășurării alegerilor parlamentare anticipate la data de 11 iulie, stabilită de șefa statului, Maia Sandu. Igor Dodon spune că numărul infectărilor cu COVID-19 va crește exponențial în următoarea perioadă. Mai multe, spune acesta, în bugetul de stat nu ar exista bani pentru scrutinul electoral. Declarațiile au fost făcute în cadrul vlog-ului săptămânal al politicianului, publicat vineri dimineața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Citește și: Președintele CEC: Există riscul ca alegerile anticipate să nu aibă loc

Alegerile parlamentare anul curent sunt inevitabile. Dar vor avea loc pe 11 iulie sau nu vom vedea. Noi suntem gata. Dar eu am mari dubii că se va reuși pe 11 iulie. Eu rămân pe poziția că Maia Sandu s-a grăbit când a dizolvat Parlamentul”, a spus socialistul.

Vreau să văd care vor fi argumentele atunci când cetățenii vor veni la Președinție în fiecare zi și vor aminti Maiei Sandu că, în fiecare zi, au murit în Republica Moldova, în ultimele 24 de ore, câte 100 sau 200 de oameni, iar de la începutul campaniei electorale pe care a lansat-o Maia Sandu, au murit 1000 sau 2000.

Asta va fi pe conștiința dumneavoastră și a doamnei Domnica Manole. Credeți că asta nu se va întâmpla? Vor fi proteste, flashmob-uri non stop”, a declarat politicianul.

Amintim că premierul interimar, Aureliu Ciocoi, a afirmat că suma de 125 de milioane de lei, evaluată de Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru organizarea alegerilor anticipate, este una exagerată, cerând diminuarea acesteia. Alegerile parlamentare anticipate sunt programate pentru data de 11 iulie curent.

Vezi și: Grosu: Dacă Guvernul nu va aloca bani pentru organizarea alegerilor anticipate, ne rezervăm dreptul la proteste

Articole asemănătoare

Back to top button