fbpx

doc | Platforma parlamentară „Pentru Moldova” se mărește cu încă un deputat și devine un jucător cheie în Legislativ

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” devine al doilea cel mai numeros grup din Parlamentul Republicii Moldova după ce, astăzi, și deputatul neafiliat Gheorghe Brașovschi a semnat convenția privind aderarea la Platformă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este un pas responsabil, dar şi un model cum deputații pot contribui, prin promovarea dialogului constructiv, la realizarea proiectelor importante pentru țară și pentru cetățeni.

Considerăm că este momentul oportun să dăm dovadă cu toții de maturitate şi responsabilitate, să uităm pentru moment de divergențele politice şi să demonstrăm ataşamentul față de promisiunile făcute oamenilor care ne-au dat votul!”,  anunță Platforma „Pentru Moldova”, care, odată cu aderarea lui Gheorghe Brașovschi, va avea în componența sa 16 deputați, dintre care deputații Partidului Politic “ȘOR” și 7 deputați neafiliați, devenind, astfel, un jucător cheie în Legislativ.

De menționat că Gheorghe Brașovschi a ajuns în Parlament candidând alături de Partidul Democrat din Moldova. Apoi, manifestându-și nemulțumirea față de acțiunile formațiunii conduse de Pavel Filip, a aderat la Pro Moldova.

Potrivit inițiatorilor Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”, scopul acesteia este să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sunt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei, pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei.

Articole asemănătoare

Back to top button