fbpx

doc | Miting cu „20.000 de persoane” cu două zile înainte de alegeri? PSRM și-a „rezervat” centrul capitalei în vinerea prezidențialelor

Potrivit informațiilor de pe site-ul Primăriei Chișinău, PSRM ar organiza vineri, pe 13 noiembrie, cu două zile înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, un miting cu „dezbateri libere și democratice cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, potrivit programărilor privind desfășurarea unor acțiuni, vineri în acte se așteaptă circa 20.000 de persoane în patru locații din capitală: Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, cel al Academiei de Științe, Piața Marii Adunări Naționale și la Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfânta Aminitire”.

De menționat este că cererile pentru organizarea acestor evenimente au fost depuse în 2019.

captură de ecran, chisinau.md

Mai multe persoane au declarat că au fost telefonate la numărul fix de telefon și invitate să participe la un marș de susținere a candidatului Dodon. La fel ca și manifestațiile organizate de către PSRM, acest marș ar urma să se desfășoare vineri, 13 noiembrie.

„Azi am fost telefonată la numărul fix, pentru a fi invitată la marșul de susținere a candidatului Dodon, organizat de Dodon, presupun, președintele, care va avea loc vineri. Mi-au apărut o serie de întrebări cu această ocazie, dar așa mi s-a făcut de lehamete să le mai pun”, a scris activista Diana Guja pe rețelele de socializare.

Contactată telefonic, purtătoarea de cuvânt a PSRM, Irina Astahova, spune că nu cunoaște despre o astfel de acțiune, iar purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean, încă nu a venit cu o reacție vizavi de acest subiect.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc la duminică, 15 noiembrie.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button