fbpx

doc | Greceanîi îl propune pe fratele unui deputat PSRM la funcția de director al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, tot ea și membru de frunte al Partidului Socialiștilor, îl propune la funcția de șef al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP) pe Cornel Lebedinschi, fratele deputatului PSRM, Adrian Lebedinschi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un proiect de hotărâre în acest sens a fost înregistrat la Parlament. „Domnul Cornel Lebedinschi întrunește condițiile prevăzute de lege pentru ocuparea funcției respective și are toate capacitățile necesare pentru a aduce plus valoare funcției la care urmează a fi numit”, susține Zinaida Greceanîi.

Precizăm că directorul CNPDCP este numit în funcție de Parlament pentru un mandat de cinci ani. Din 2016, această funcție a fost deținută de Eduard Raducan, a cărui mandat a expirat.

Cornel Lebedinschi deține, din vara anului 2020, funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Acesta este și fratele secretarului Comisiei Electorale Centrale, Maxim Lebedinschi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button