fbpx

Diacov: Partidul Democrat va merge singur în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov, a declarat că formațiunea va participa de una singură la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Noi nici nu am negociat (n. r. – cu alte partide), au fost câteva discuţii, nu vreau să intru în detalii. PDM are îndeajuns forţe în teritoriu, are experienţa necesară, sperăm că vom reuşi să mobilizăm chiar în condiţii destul nocive în care este R. Moldova, este această psihoză stânga-dreapta, dar PDM, ca şi celeltate partide, cred că va mobiliza partidul şi activul din teritoriu şi vor merge la aceste alegeri”, a spus Dumitru Diacov, invitat la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

El a mai afirmat că electoratul din Republica Moldova este voit divizat în două tabere.

Sigur că sunt câteva lucruri care vor crea probleme şi atmosfera în care se petrec aceste alegeri, şi concurenţa acerbă. Faptul că electoratul este voit divizat în două tabere, şi atunci lumea preferă să stea acasă, foarte mulţi oameni rămân dezamăgiţi de atmosferă. Sigur se impune şi o coagulare a forţelor de dreapta, dar forţele de dreapta sunt responsabile pentru ceea ce fac ei. Noi avem şi de stânga, şi de dreapta multe partide, noi suntem un partid pro-european, dar suntem de centru-stânga. Trebuie să lucrăm, să mobilizăm oamenii”, a mai spus deputatul.

Menționăm că alegerile parlamentare anticipate în Republica Moldova vor avea loc la data de 11 iulie.

Articole asemănătoare

Back to top button