fbpx

Deputat PAS, după alegerile din capitala de nord: „Mă bucur că Tauber se pare că va câștiga. Partea proastă – păcat de Bălți”

„Mă bucur că Tauber se pare că va câștiga”. Afirmația aparține deputatului PAS, Dumitru Alaiba, și a fost făcută în contextul alegerilor primarului de Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta punctează într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare că „Parlamentul scapă de o figurantă în furtul miliardului, o eroină din Raportul Kroll”. Potrivit lui, „hoții de miliarde nu au ce căuta în parlament, să scrie sau voteze legi”.

„Partea proastă – păcat de Bălți. Acest oraș chiar merita mai bun. I-am alungat de peste tot, dar uite că s-au aciuat la Bălți. Însă nu pe mult. Până la alegerile locale au rămas doi ani”, punctează Alaiba, care lasă de înțeles că, potrivit lui, în cadrul alegerilor locale din capitale de nord ar fi existat fraude.

Amintim că, duminică, 21 noiembrie, în mai multe localități din țară, inclusiv la Bălți, s-au desfășurat alegeri locale noi. În capitala de nord acestea au loc după ce primarul municipiului, Renato Usatîi, a demisionat. Politicianul a luat decizia în urma rezultatului slab la alegerile parlamentare anticipate din vara anului 2021.

În cadrul scrutinului de duminică, Marina Tauber și Nicolai Grigorișin au devenit lideri ai cursei electorale. Ei se vor duela în turul doi al alegerilor locale de la Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button