fbpx

„Condoleanțe tuturor rudelor” . Minut de reculegere în Parlament

Deputații din Parlamentul de la Chișinău au susținut un minut de reculegere în memoria deputatei fracțiunii Comuniștilor și Socialiștilor. Este vorba despre Sfetlana Căpăţână, care a fost răpusă de complicațiile provocate de COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Condoleanțe colegilor, rudelor, veșnica pomenire și să o păstrăm în memoria noastră. Vreau să profit de ocazie și să vă rog în perioada asta complicată să fim cât se poate de atenți și grijulii cu cei din jurul nostru. Noi o să creăm toate condițiile pentru a ajuta în continuare și a crea condiții pentru a se vaccina, cei care doresc o pot face aici în Parlament. Colegii care nu sunt aici profit de ocazie să le doresc însănătoșire grabnică”, a declarat șeful Legislativului, Igor Grosu, în debutul ședinței de astăzi.

ZUGO amintește că de la începutul pandemiei de COVID-19, în Republica Moldova au decedat peste 11 mii de persoane. La ultima ședință a Parlamentului R. Moldova, președintele Legislativului, Igor Grosu, a anunțat că șase parlamentari au fost depistați pozitiv la virusul COVID-19.

Citește și: Șase deputați din Parlament au fost testați pozitiv la COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button