fbpx

„Complice al invadatorilor ruși” și „propagandist anti-ucrainean”: Un deputat socialist apare într-o listă a inamicilor Ucrainei. Reacția parlamentarului

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a apărut astăzi într-o listă a „inamicilor Ucrainei” ca promotor al informațiilor false și a intereselor „statului agresor Federația Rusă”, întocmită de o organizație neguvernamentală ucraineană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizația „МИРОТВОРЕЦЬ” l-a inclus pe parlamentarul socialist lista inamicilor securității naționale a Ucrainei, descriindu-l ca pe un „complice al invadatorilor ruși”, un „propagandist anti-ucrainean”, o persoană care „răspândește propaganda Kremlinului”, „participă la evenimente de propagandă în Rusia (stat agresor)” și „manipulează cu informații importante din societate”.

Foto: captură ecran

Centrul „Mirotvoreț” se prezintă ca o organizație independentă creată de un grup de cercetători, jurnaliști și specialiști în investigarea semnelor de infracțiuni împoriva securității naționale a Ucrainei, a păcii, a securității și a ordinii dreptului internațional.

Reacția lui Bogdan Țîrdea

Într-o reacție pe canalul său de Telegram, Bogdan Țîrdea a ironizat pe seama subiectului. „Slavă Domnului că sunt inamicul Ucrainei, și nu al ucrainenilor”, a comentat acesta.

„Domnilor, ocupați-vă cu problemele voastre interne și nu le asociați cu alții. Nu eu am distrus Ucraina și am vândut toate întreprinderile profitabile, nu am distrus industria voastră auto și aeronautică, dar politicienii voștri… și voi în același timp.

Vă recomand să căutați prietenii, și nu dușmanii Ucrainei. Așa va fi mult mai eficient pentru a vă rezolva problemele”, a scris socialistul.

Amintim că în lista ONG-ului „Mirotvoreț” au fost adăugate, anterior, și alte persoane din Republica Moldova, precum jurnaliștii Vladimir Soloviov, Natalia Morari și Elena Pahomova.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button