fbpx

Comentator politic, despre dosarul Energocom: „Cred că Dodon va fugi din Republica Moldova”

Președintele de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, ar putea fugi din țară, din cauza multiplelor dosare penale care-i sunt deschise și în care ar urma să fie vizat. Totodată, tot din acest motiv a și renunțat la mandatul de deputat în Parlament. Aceasta este opinia comentatorului politic Anatol Țăranul, vociferată în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De obicei evit prezicerile dar cred că Igor Dodon va fugi din Republica Moldova. Are o coadă atât de lungă de încălcări și de crime, că nu are cum să nu stea la pușcărie. El nu în zadar a plecat din Parlament, și-a făcut un motiv, că merge la Moscova, că are obligațiuni”, a spus Anatol Țăranu.

Comentatorul politic a amintit și de dosarul „Culioc” și de privatizarea frauduloasă a hotelului „Codru” care ar fi avut loc cu implicarea lui Dodon.

„El este o palmă pe obrazul societății. Un om cu asemenea reputație continuă să fie agent electoral, politician în funcție, președinte de onoare al socialiștilor. Toată societatea noastră a văzut cum lua mită în culioc fiind președinte. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat într-o țară cu o democrație oricât de fragilă, nimeni nu i-ar fi întins mâna. Societatea moldovenească este una profund bolnavă pentru că tolerează asemenea politicieni”, a mai menționat comentatorul politic.

Cât despre cazul „Culioc” și declarația procurorului general „că nu sunt probe” pentru a iniția un dosar în acest caz, Anatol Țărnu a spus că ele nici nu pot să apară atât timp cât procurorii nu inițiază o anchetă care ar trebui să acumuleze probe. Imaginile video în care lui Igor Dodon i se oferă mită și el cere să fie transmis „lui Cornel”, constituie de fapt probe.

„Cetățenii ar trebui să înțeleagă că vor muri în sărăcie și mizerie atâta timp cât astfel de politicieni colindă scena politică moldovenească”, a mai spus Anatol Țăranu.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button