fbpx

BECS s-a răzgândit? Dodon anunță că nu va contesta rezultatul alegerilor

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, anunță că Blocul electoral „Comuniștii și Socialiștii” (BECS), nu va contesta rezultatul alegerilor parlamentare din 11 iulie, deoarece acest lucru va îngreuna procesul de instituire a noului Legislativ, fapt ce va duce la înrăutățirea situației din republică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi suntem interesați ca să fie învestit cât mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sunt interesele cetățenilor. Guvernul trebuie să înceapă să activeze cât mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete.

Vedeți ce se întâmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sunt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune NTV.

Amintim că anterior, BECS a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că pregătește contestații și colectează informații de la secțiile de votare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button