fbpx

video | Usatîi afirmă că e amenințat cu 15 ani de pușcărie dacă nu îl va susține pe Dodon în turul doi. Reacția președintelui

Renato Usatîi susține că este amenințat cu 15 ani de pușcărie dacă îl va susține pe Igor Dodon în turul doi la prezidențialelor. Declarația a fost făcută într-o intervenție live pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, președintele în exercițiu s-ar teme de Usatîi, pentru că de al ar depinde cum se va trăi în Reublica Moldova în următorii patru ani.

„Sunt amenințat că mă vor condamna la 15 ani de pușcărie dacă nu voi ieși și nu voi spune că îl susțin pe Dodon. Cum credeți că pot fi speriat, dacă nu au făcut asta timp de 42 de ani?”, a declarat Usatîi.

În același timp, Usatîi a spus că este gata să fie condamnat, doar ca să se schimbe sistemul de guvernare. Totuși, deocamdată acesta evită cui va oferi suport în turul doi al prezidențialelor, însă promite să prezinte luni un plan de dizolvare a Parlamentului.

„Mizăm pe susținerea cetățenilor”

În contextul acuzațiilor aduse candidatului la prezidențiale, Ludmila Muntean, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon în campania electorală, ne-a comunicat că „așa ceva nu ține de competența președintelui”.

„E competența justiției. Și noi nu cerem susținere de la Renato Usatîi. Noi mizăm pe susținerea cetățenilor care l-au votat în primul tur, iar acum se pot regăsi în programul politic al președintelui Igor Dodon”, a punctat Muntean.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button