fbpx

video | Mai multe ziare electorale a lui Igor Dodon, descoperite la o editură de stat. Candidatul, acuzat că folosește resursele administrative

Mai multe ziare electorale a lui Igor Dodon au fost descoperite la editura Universul, care este întreprindere de stat. Imagini de la fața locului au fost publicate de liderul unionist Vlad Bilețchi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta afirmă că la fața locului a intervenit Poliția, care a sigilat mai multe microbuze cu ziare. Totodată, pe publicații este indicată că ar fi imprimate la altă tipografie.

La fața locului se află și Oazu Nantoi, cei doi politicieni afirmând că actualmente la tipografie s-ar tipări în aceste momente ziare. Așadar, Igor Dodon este acuzat că ar folosi resurse statului pentru a se promova. În același timp, odată cu apariția presei, producția ziarelor a fost oprită.

Solicitată de ZUGO, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean, ne-a sugerat să ne adresăm tipografiei pentru reacție, menționând că aceasta „nu este preocuparea staffului”.

Redacția noastră a solicitat Poliției informații despre intervenția ofițerilor la editură. Revenim cu alte detalii la subiect.

Articole asemănătoare

Back to top button