fbpx

video | CEC informează că al doilea tur al prezidențialelor a început fără incidente. Două localități au avut probleme cu energia electrică

Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că al doilea tur al scrutinului prezidențial a început fără incidente majore. Totuși, au existat probleme legate de conexiunea la energie electrică în două localități.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vladimir Șarban, vicepreședintele CEC, a precizat că una dintre secțiile unde au existat deconectări ale luminii se află în străinătate. În același timp, el a precizat că deficiența a fost soluționată.

Oficialul a precizat că dintre cele 2143 de secții, cele din țară s-au deschis conform regulamentului, la ora 07:00.  La fel, și-au început activitatea birourile electorale din Japonia, China, Federația Rusă, Qatar, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite, și o parte a celor din vestul Europei. Restul secțiilor, inclusiv cele din Canada și SUA, urmează să se deschidă conform orei locale.

În același timp, CEC reiterează necesitatea de a respecta normele epidemiologice, purtarea măștii de protecție și termometria fiind obligatorii. Conform  lui Șarban, primele rezultate preliminare ale scrutinului vor apărea către ora 22:00.

Urmărește cele mai importante noutăți despre cursul alegerilor pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button