fbpx

video | „Avem două săptămâni pentru a face posibilă schimbarea”. Sandu, primele declarații după afișarea rezultatelor alegerilor

Candidata PAS la alegerile prezidențiale a venit cu un mesaj de recunoștință pentru toți cei implicați în scrutinul din 1 noiembrie și le-a mulțumit candidaților din primul tur al alegerilor – Andrei Năstase, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă – pentru sprijinul acordat în al doilea tur de scrutin.

Ieri în Moldova au câștigat oamenii. Voi sunteți marii câștigători ai primului tur. Ieri oamenii Moldovei au demonstrat un lucru – că țara noastră se poate uni împotriva hoției și fărădelegii, că se poate uni pentru a înfrunta răul, că puterea oamenilor uniți face ca binele să învingă”, a declarat Maia Sandu, mulțumind tuturor celor care au votat, în special votanților săi și alegătorilor care au făcut cale lungă pentru a-și exercita dreptul la vot.

Oameni buni din toată țara, ați arătat că puterea este în votul vostru”, a spus ea.

„Avem două săptămâni pentru a face această schimbare posibilă”

Ieri, 2/3 din cetățeni au votat pentru schimbare. Avem două săptămâni în față pentru a face această schimbare posibilă”, a adăugat Maia Sandu: „Pe 15 noiembrie vom fi și mai mulți, și mai uniți”.

Politiciana le-a mulțumim lui Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă și Octavian Țîcu, precum și forțelor politice pe care aceștia le reprezintă, „pentru sprijin și pentru mesajul de unitate în lupta cu Igor Dodon și a hoților”, făcând referire la susținerea exprimată de cei trei în vederea celui de-al doilea tur de scrutin.

Avem șansa să punem Republica Moldova pe calea cea dreaptă și să construim un stat funcțional”, a conchis fosta șefă a Guvernului, după care a venit cu un mesaj pentru guvernanți: „Renunțați la fraude. Nu puneți presiune pe angajații la stat.

Amintim că primul tur al alegerilor prezidențiale a fost câștigat de Maia Sandu (36,16%). Lidera PAS urmează să se dueleze cu Igor Dodon (32,61%) în turul doi de scrutin.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button