fbpx

video | „Am votat contra corupției”. Usatîi a mers cu un „kuliok” rupt la votare: Deja se dau bani și se aduc cetățeni

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a votat singur la ora 11:00. La ieșirea din secția de votare, fostul candidat din primul tur al alegerilor prezidențiale a declarat că „deja se dau bani și se aduc cetățeni la votare”, menționând că va prezenta în scurt timp dovezi și că va depune sesizări la organele competente.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este vorba nu doar transport organizat, dar am înregistrări video în care se vorbește despre câți bani se dau, cum se organizează, despre haosul care este, că mulți alegători din regiunea transnistreană nici nu cunosc cum se vor întoarce acasă”, a spus acesta.

În prezent avem cel puțin 5-6 cazuri pe care pot fi pornite investigații”, a precizat primarul de Bălți.

Am votat contra „kuliokului”. Am venit astăzi cu un „kuliok” rupt, care este simbolul corupției în Republica Moldova. Am votat contra corupției și pentru un alt simbol. Am votat ca cetățenii să nu fie împărțiți în ai noștri și ai voștri”, a adăugat Renato Usatîi.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button