fbpx

Șeful statului, despre atacurile electorale: „Unii vreți destabilizare, deja urlați că veți face maidanul”

Șeful statului și-a îndemnat oponenții politici la confruntare în ceea ce privește soluționarea problemelor în Republica Moldova și nu la aruncatul cu noroi sau presupusa destabilizare a situației din țară. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Igor Dodon Răspunde”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Candidatul la un nou mandat a precizat că după 1 sau 15 noiembrie viața va continua. El a reiterat că, probabil, unii dintre actualii concurenți vor trebui să negocieze după alegeri.

„Uitați-vă cât negativism și ură din partea lor. Ați văzut să îmi permit așa ceva? Nu atac și nu numesc pe nimeni. Pe ei parcă i-a apucat nu știu ce. Stimați oponenți politici, viața nu se termină pe 1 sau pe 15 noiembrie. Viața abia începe. După 1/15 noiembrie trebuie să mergem mai departe. Va trebui să vă așezați cu noi să discutați, vreți sau nu. Și cum veți face, acum aruncați în noi cu noroi.

Haideți să fim mai înțelepți, mai deștepți. Spuneți oamenilor ce vreți să faceți, cum puteți să rezolvați. Eu pot pe orice întrebare să vă spun cum văd rezolvarea. Poate soluția voastră este mai bună. Puneți-o în discuție. Lasă oameni să vadă. Haideți despre asta să discutăm, dar nu despre toate bârfele și prostiile pe care voi le aruncați în fiecare zi în spațiul public”, a spus Dodon.

În același timp, el și-a îndemnat contracandidații la calm. liniște și la concentrarea pe ideile care să îmbunătățească situația din țară și viața oamenilor.

„Unii vreți destabilizare, deja urlați că veți face maidanul. Pentru ce? Înțeleg că nu aveți nimic în țara asta unii dintre voi, nici familie, nici copii. Aveți părinți. Bravo! Să vă fie sănătoși. Vouă vi-i totuna, pentru că dacă ceva, v-ați luat geanta și ați șters-o din țară. Eu nu vreau să fie destabilizare în țară, vreau să fie totul calm, stabil, să se dezvolte țara”, a conchis Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button