fbpx

video | PSRM desfășoară mitinguri în susținerea lui Igor Dodon în Chișinău și în mai multe centre raionale

În scuarul Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău și în mai multe centre raionale din Republica Moldova au loc în aceste moment mitinguri în suținerea candidatului Igor Dodon în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Cel puțin asta afirmă șeful de campanie a lui Igor Dodon, Vlad Bătrîncea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 11:30) La manifestația din centrul capitalei și-a făcut apariția și Igor Dodon. În discursul său, candidatul și-a criticat oponenta de la prezidențiale, susținând că aceasta „nu are valori”. Dodon și-a îndemnat susținătorii să voteze în așa fel încât să nu permită „lichidarea Republicii Moldova”.

Știrea inițială:

Acesta, deputatul Bogdan Țîrdea, dar și primarul general al capitalei, Ion Ceban, care și-a luat din nou concediu pentru a face campanie electorală pentru liderul neformal al PSRM, au vorbit mulțimii adunate în scuarul TNOB.

„Am ieșit în stradă să spunem că dorim victoria lui Igor Dodon, deoarece aceasta va fi o victorie a poporului”, a spus Bătrîncea, afirmând că astăzi au ieșit în stradă „zeci de mii de oameni”.

Manifestanții, echipați cu măști, drapele și pancarte de campanie a lui Igor Dodon, s-au arătat împotriva „închiderii școlilor”.

Aceștia au scandat „Victorie!”, „Dodon președinte!” și „Moldova!”.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button