fbpx

video | Maia Sandu a votat în aplauzele colegilor de partid. Îndemnul către funcționarii de stat și alegători

Maia Sandu și-a exercitat dreptul la vot de la ora 9:00. Lidera PAS a spus pentru ce a votat, ce va face astăzi, în ziua scrutinului, dar a făcut și îndemnuri pentru alegători și funcționarii de stat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ea a fost însoțită de un grup de colegi de partid, care au aplaudat-o la ieșire din secția de votare, dar și după ce candidata a făcut declarații pentru presă.

Astăzi e ziua voastra, astăzi e ziua în care aveți puterea să-i alungați pe cei care v-au sărăcit, v-au alungat de acasă. Astăzi noi decim cum va păși R. Moldova în noul deceniu”, a declarat Maia Sandu.

Eu astăzi am votat pentru schimbare, pentru țară în care oamenii se uită cu încredere în ziua de mâine, în care oamenii îmbătrânesc cu demnitate. Am votat pentru ca oamenii să fie mândri de Republica Moldova”, a mai spus lidera PAS, după care a avut o scurtă adresare în limba rusă.

Mesaj pentru angajații la stat și cetățeni

Ulterior, Maia Sandu a transmis un mesaj angajaților statului de a nu se lăsa intimidați și să nu cedeze presiunilor de a vota pentru un anume candidat.

Oameni buni, mergeți neapărat la vot”, i-a mai îndemnat ea pe cetățeni.

Întrebată dacă formațiunea pe car eo conduce a semnalat cazuri de încălcări sau disfuncțiuni a procesului electoral până acum, Sandu a răspuns că au fost depistate cazuri în care sistemul nu funcționează, îndemnând CEC-ul să rezolve aceste probleme astfel încât „procesul de vot să fie corect”.

Rugăm cetățenii să fie vigilenți”, a adăugat candidata.

La oficiu toată ziua

Maia Sandu spune că va fi la sediul partidului toată ziua.

„O să fiu la oficiu ca să pot să primesc apelurile de la colegi privind procesul electoral, și poate chiar, dacă va fi nevoie, voi merge unde o va cere situația”, ș-a dezvăluit politiciana planurile pentru ziua turului doi de scrutin.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button