fbpx

video | Igor și Galina Dodon, la ieșirea de la urne: Am votat pentru independența și statalitatea Republicii Moldova

Candidatul la prezidențiale, Igor Dodon, a venit să voteze la alegerile prezidențiale la ora 10:00. Acesta a venit cu soția Galina.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actualul șef al statului spune că este bucuros că alegătorii au arătat că sunt activi încă de la primele ore ale dimineții, afirmând că aceasta este o dovadă de patriotism.

Am votat pentru independența și statalitatea Republicii Moldova. Cred în vitorula cestei țări. Am votat pentru pace, pentru liniștea interetnică. Am votat pentru schimbări calitative, nu șocuri și crize. Am votat pentru echitatea socială, dezvoltarea economică. Am votat pentru echilibru în relațiile externe. Nu vreau ca R. Moldova să devină un pion în jocul geopolitic internațional”, a declarat șeful statului.

Am votat pentru memoria celor care au stat la baza acestei țări. Noi suntem urmașii lor. Pentru valorile noastre tradiționale, pentru valorile creștine. Pentru memoria buneilor. Pentru aceste valori astăzi mi-am dat votul”, a spus Igor Dodon, transmițând și un mesaj în limba rusă.

Nu trebuie să ne separăm cetățenii între ai noștrii și ceilalți. Categoric nu. Toți cetățenii noștri, și în Moldova, și în Milano, Tiraspol, București, Moscova – peste tot sunt ai noștri”, a adăugat Dodon.

Întrebat cine a gătit micul dejun în această dimineață, Igor Dodon a spus că încă nu a luat masa pentru că a fost la o mănăstire unde „a pus o lumânare”.

Amintim că astăzi, 15 noiembrie, are loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Maia Sandu și Igor Dodon sunt candidații care se luptă pentru mandatul de președinte.

Votează informat! Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button