fbpx

Europarlamentar român: Alegerile din Republica Moldova nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ajutorul lui Renato Usatîi

Europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) a comentat duminică seară, la postul de televiziune B1TV, alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Acesta a spus că posibila victorie a Maiei Sandu la funcția de președinte, conform primelor estimări de după închiderea urnelor de vot, i se datorează lui Renato Usatîi, despre care a afirmat că a suferit o „transformare uluitoare”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Succesul de peste Prut nu este succesul României, este succesul dorinței lor de a fi europeni. Din păcate, România a pierdut toate pariurile acolo, tot ce a mizat, de la Vlad Filat, la Chirtoacă și Plahotniuc a fost greșit, deci este un succes exclusiv al fraților noștri moldoveni (…)

Aceste alegeri nu ar fi fost câștigate de Maia Sandu fără ca un om să și facă… pur și simplu să se dea peste cap și să sufere o transformare uluitoare la care nimeni nu spera, și trebuie spus acest lucru, pentru că sunteți jurnaliști, și eu sunt fost jurnalist și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, chiar dacă pe unii îi va deranja.

Dacă nu ar fi fost Renato Usatîi să dea cele 17% pe care le-a obținut în primul tur către Maia Sandu, era extrem de greu. Faptul că Renato Usatîi a făcut alături de Maia Sandu, chiar de Andrei Năstase, campanie împotriva lui Dodon și și-a îndemnat alegătorii să o voteze pe Maia Sandu a contat extrem de mult”, a spus Rareș Bogdan, potrivit g4media.ro.

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, i-a îndemnat pe cetăţenii care l-au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova să voteze în turul doi „împotriva lui Igor Dodon” și a susținut că ar fi foat șantajat ca să-l susțină pe Dodon.

Articole asemănătoare

Back to top button