fbpx

doc, video | „Am curajul și tăria”. Promisiunile electorale și averea lui Andrei Năstase la începutul campaniei electorale

Andrei Năstase s-a lansat astăzi în campania electorală. Evenimentul a avut loc în fața unui locaș din capitală, susținătorii liderului DA fiind siguri că acesta va învinge la scrutin.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Promisiunile lui Andrei Năstase

În discursul său electoral, Năstase îndeamnă oamenii să „reclădească Moldova”. Acesta a trecut în revistă evenimentele care au marcat ultimii ani Moldova, precizând că toți cetățenii își doresc libertate, dreptate, speranță și o viață mai bună.

Liderul DA promite lege echitabilă pentru toți, locuri de muncă bine-plătite, localități cu apă și canalizare, școli și spitale dotate, noi fabrici deschise, dar și confiscarea averilor dobândite ilegal. La fel, acesta își propune să refacă și să consolideze încrederea oamenilor în instituțiile statului.

Averea lui Andrei Năstase

Potrivit declarației de avere, publicate de CEC, în perioada 2018-2019 liderul DA a ridicat peste 50.000 de lei salariu în urma activității în Parlament, peste 78.000 de lei de la MAI, dar și mai mult de 151.000 de euro remunerare de la o companie germană.

De la Primăria capitalei politicianul a obținut o indemnizație de 3250 de lei, iar de la autoritățile germane – peste 13.000 de euro. Andrei Năstase mai dispune de opt terenuri intravilane și extravilane, unele fiind obținute prin contract de schimb, altele prin donație, iar altele – procurate începând cu 2010.

Printre imobilele deținute se numără două case, un apartament, un garaj, dar și alte șapte construcții. Doar una dintre ele a fost obținută prin proces verbal de recepție finală, iar celelalte reprezintă donație, potrivit declarației pe venit.

La fel, în posesia politicianului sunt și două mașini, una de peste 41.000 de euro, iar alta – de 10.000 de euro.

Andrei Năstase – declarație de Avere 2018-2019 by Victoria Laur on Scribd

Articole asemănătoare

Back to top button