fbpx

video | Un acordeon și o inimă plină de iubire. Momentul emoționant în care un bărbat de 81 de ani cântă sub fereastra soției bolnave de COVID-19

Așezat pe un scaun sub fereastra salonului de spital, un bărbat de 81 de ani din Piacenza, Italia, și-a surprins soția bolnavă de COVID-19. Deoarece acesta nu o poate vizita, a decis să îi cânte la acordeon chiar în curtea spitalului.

Stefano Bozzini a învățat singur să mânuiască instrumentul, scrie presa italiană. Acesta le-a povestit jurnaliștilor că nu își mai amintește când a cunoscut-o pe soția sa, Carla, însă ține minte că s-au căsătorit în 1973.

O perioadă, după moarte unuia dintre feciori, acesta nu a mai pus mâna pe acordeon. Mai târziu, însă, cu ajutorul celorlalți doi copii, nu a rezistat și a început să cânte din nou.

Gestul bărbatului a copleșit mi multă lume, însă soția i-a oferit recompensa cea mai mare. Aceasta îl privea de la geamul salonului și îi făcea semn că îl sărută. Așadar, acordeonistului i-a fost greu să își finalizeze concertul improvizat din fața spitalului.

 

Articole asemănătoare

Back to top button