fbpx

video | „Există viitor pentru tineri în Moldova, însă e nevoie de multă muncă”. Îndemnul unui adolescent, care la 18 ani și-a înființat propria academie

Nu este un secret că tinerii reprezintă viitorul unui stat. Tocmai din acest motiv, aceștia trebuie motivați să rămână în Moldova pentru a-și finaliza studiile și a se angaja în câmpul muncii. Totuși, există o categorie de adolescenți care nu așteaptă până la împlinirea majoratului, ci se remarcă de la o vârstă mai fragedă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, protagonistul ZUGO este Octavian Buzuleac, fondatorul Academiei Genius. Reportera noastră a discutat cu Octavian despre activitatea sa în cadrul academiei, despre echipă, și nu în ultimul rând despre problema migrației tineretului.

„Continui să învăț din tot ceea ce fac. Chiar dacă sunt destul de ocupat, nu aș renunța la Genius Academy, deoarece dezbaterile m-au ajutat să mă dezvolt în mai multe domenii și să cunosc o mulțime de oameni”, a povestit Octavian.

„Este foarte dureros să aud că în Republica Moldova nu există posibilități. Acest lucru nu este adevărat, dimpotrivă, avem tineri foarte creativi și ingenioși, care dacă ar depune muncă și ar avea dorință, ar ajunge la rezultate impresionante”, mai zice el.

Vezi în interviul de mai jos cum a înființat Octavian Buzuleac propria academie de dezbateri și care sunt soluțiile, în viziunea lui, pentru a diminua problema migrației tineretului.

Articole asemănătoare

Back to top button