fbpx

video | Demonstrează că orice dorință poate deveni realitate! O femeie de 82 de ani, care se visa astronaută, va deveni cea mai vârstnică turistă spațială

Jeff Bezos va fi însoțit în călătoria sa în spațiu de un grup de patru persoane. Printre ei se numără și Wally Funk, o femeie de 82 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta v a deveni cea mai vârstnică persoană care călătorește în cosmos. Zborul urmează să fie efectuat pe 20 iulie.

Femeia a dezvăluit că a făcut parte dintr-un program privat, numit Mercury 13, care selecta primele persoane care ar fi trebuit să ajungă în spațiu, relatează Digi24, cu referire la AFP. Mai mult, femeia a povestit că a visat să fie astronaută, însă nu a reușit până acum să îți îndeplinească dorința cea mare.

„Mi-au spus că am făcut treaba mai bine şi mai repede decât oricare dintre bărbați. Am spus că vreau să fiu astronaută. Dar nimeni nu a vrut să mă ia. Nu credeam că voi merge vreodată acolo-sus. Voi iubi fiecare secundă”, afirmă Wally Funk.

Femeia va fi a patra pasageră care va zbura cu primul echipaj cosmic destinat turiștilor. Pe lângă ea, Jeff Bezos îl va lua în spațiu pe fratele său, dar și o altă persoană, desemnată în urma unei licitații, a cărei nume nu este dezvăluit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jeff Bezos (@jeffbezos)

Articole asemănătoare

Back to top button